Fysiotherapiepraktijk Meringa Oosterhoff Bles: de praktijk voor fysio- en manuele therapie in Harderwijk.

In onze praktijk vindt u een totaalpakket aan zorg. Of het nu gaat om preventie, revalidatie, nazorg of training. Bij ons bent u weer snel in beweging!

De zorg wordt u aangeboden door gespecialiseerde therapeuten die staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister. Wij bieden behandeling op maat.

Onze praktijk bestaat sinds 2001. Thijs Meringa kreeg de kans om een praktijk over te nemen. Hij ging op zoek naar een ervaren fysiotherapeut met de specialisatie manuele therapie. Thijs en Pieter Jan kenden elkaar al van het basketballen in Harderwijk. Het contact was snel gelegd. De praktijk ging verder onder de naam Meringa & Oosterhoff.

Vanwege de snelle groei in de praktijk werd het team van fysiotherapeuten uitgebreid. Thijs en Pieter Jan namen de beslissing om de praktijk grondig te verbouwen en uit te breiden. In 2007 kwamen er twee behandelkamers en een oefenzaal met goede trainingsapparatuur bij.  In 2008 bestond er de mogelijkheid om deel te nemen in het  medisch centrum Pontanus. Vanaf die tijd werkt elke dag één van de fysiotherapeuten in het medisch centrum en is er een goede band ontstaan met huisartsen en andere eerstelijns hulpverleners. Sinds augustus 2020 hebben we onze behandelkamer in het medisch centrum Pontanus verruild voor een behandelkamer op de Boerhaavelaan 92.

Per 1 januari 2019 is Michel Bles toegetreden tot de maatschap en gaat de praktijk verder onder de naam “Meringa Oosterhoff Bles”

Qualiview beoordeling

Qualify

Wij worden door onze cliënten beoordeeld met een 8.9!

KNFG