Dominique Hüther – de Rochemont, MMT
Fysiotherapeut, Manueel therapeut

Dominique is vanaf 1 september 2019 werkzaam in onze praktijk. In 2018 heeft zij tijdens haar opleiding bij ons in de praktijk haar seniorstage gelopen. Dominique is in 2018 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht.

De combinatie tussen de wetenschap en de praktijk is iets wat Dominique erg interesseert. Ze heeft daarom ook in 2020 haar master Musculoskeletal Physiotherapy Sciences behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hier heeft zij veel kennis opgedaan op het gebied van onderzoek uitvoeren binnen de fysiotherapie en is daarnaast op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op musculoskeletaal gebied. Haar doel is dan ook om samen met u, op basis van wetenschap, expertise en uw eigen voorkeur , tot een optimaal behandeltraject te komen. Om zo uw gezondheid te bewaken en uw doelen te realiseren.

In 2023 heeft ze haar master Manuele therapie behaald aan het SOMT. Ook voor behandelingen manuele therapie kunt u bij haar terecht.

Dominique wil zichzelf graag specialiseren en verdiepen als fysiotherapeut zelf, om dit vervolgens weer in de praktijk te kunnen toepassen. Zij ziet u graag in de praktijk, om samen aan de slag te gaan en uw gezondheidsdoelen te behalen.

“Het behalen van relatief kleine doelen, geeft vaak al mooie resultaten in het dagelijks leven. Gezond kunnen bewegen speelt hierin een essentiële rol. Als fysiotherapeut wil ik u graag in dit traject begeleiden, om zo samen optimale gezondheidswinst te behalen”

Specialisaties:
Fysiotherapie   

Manuele Therapie 

 Valpreventie en Valanalyse

Werkdagen

Maandag , Woensdag, Donderdag en Vrijdag.

Qualiview beoordeling

Qualify

Wij worden door onze cliënten beoordeeld met een 8.9!

KNFG