Chris Jägers

Mijn naam is Chris Jägers en ik ben sinds augustus 2023 afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn eindstage bij Meringa Oosterhoff Bles kreeg ik de kans om hier mijn loopbaan te starten.

Zelf ben ik heel sportief en ik haal energie uit contact maken met mensen op elk niveau. Deze combinatie heeft er voor gezorgd dat de interesse voor fysiotherapie is ontstaan.

Wat mijn werk de moeite waard maakt is om samen met de cliënt tot een gepaste oplossing te komen voor het ervaren probleem, waarbij de zorgvraag van de cliënt centraal staat. Het adviseren, stimuleren en coachen van beweeggedrag, gepaard met het toevoegen van voorwaarde scheppende handelingen maakt voor mij de combinatie om onderdeel te kunnen zijn van uw herstel. Verder heb ik in mijn eerdere stages in 2de lijninstellingen veel geleerd over het vormgeven van een revalidatietraject binnen de geriatrie die past bij de persoon.

In de toekomst wil ik mij gaan richten op het coachen en begeleiden van mensen die kampen met langdurige gezondheidsproblematiek door mij aan te sluiten bij het Chronisch Zorgnet.

Werkdagen

Dinsdag :    08:30 -18:00 uur

Woensdag: 12:00 – 20:00 uur

Donderdag: 08:30- 18:00 uur

Vrijdag:       12:00 – 20:00 uur

Qualiview beoordeling

Qualify

Wij worden door onze cliënten beoordeeld met een 8.9!

KNFG