Brenda Reijerse
Praktijkondersteuner, Sportmasseur, (paramedisch) fitnesstrainer

De praktijk wordt administratief ondersteund door Brenda.

Als u contact zoekt met de praktijk, dan helpt Brenda u graag verder. Zij beantwoordt de mail en telefoontjes.  Voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak, kunt u bij haar terecht.

Uiteraard pakt Brenda achter de schermen nog tal van andere regelzaken op, waardoor de therapeuten zich kunnen richten op de behandelingen.

Naast praktijkondersteuner is Brenda sportmasseur en (paramedisch) fitnesstrainer. In januari 2017 heeft ze de opleiding tot fitnesstrainer en de aanvullende cursus paramedisch fitnesstrainer succesvol afgerond. Ze begeleidt de verschillende sportgroepen binnen de praktijk. Sinds juni 2018 heeft ze haar NGS-diploma sportmassage + NGS licentie en kunt u ook voor een sportmassage bij haar terecht.

De combinatie van de verschillende praktijk ondersteunende taken, het patiëntencontact en het begeleiden van de sportgroepen vind ik ontzettend leuk en doe ik dan ook met veel plezier. “

Ook in haar vrije tijd is Brenda een aantal keer per week in de sportschool te vinden. Hierdoor ervaart ze zelf ook hoe gezond en leuk bewegen kan zijn.

Specialisaties: Sportmassage , Medical tapingFysiofitness

“Samen met de patiënt kunnen we grote en kleine resultaten bereiken!”

Werkdagen

Maandagochtend
Dinsdagochtend                                                                                                                                                                         Woensdagochtend                                                                                                                                                        Donderdagochtend     Vrijdagochtend

Qualiview beoordeling

Qualify

Wij worden door onze cliënten beoordeeld met een 8.9!

KNFG