Michel Bles, MMT
Manueel therapeut

Michel werkt als fysio- en manueel therapeut in de praktijk. Het is de combinatie van het bewegend functioneren en coachen van mensen die hem zo aanspreekt.

Hij vindt het prettig dat hij binnen de ongedwongen sfeer van de praktijk met mensen, op elk niveau, op zoek kan gaan naar een manier van herstel die past bij de persoon. Een manier te vinden die iemand in staat stelt een bepaald doel te bereiken of een prestatie te behalen.  Daardoor ervaart hij zijn werk als divers en uitdagend.

Hij betrekt graag een collega bij complexe problematiek, om zo te sparren en te komen tot het beste resultaat of advies.

Michel begeleidt stagiaires. Hij draagt graag zijn steentje bij om collega’s in opleiding aan het denken te zetten. Te stimuleren en zichzelf beter en vaardiger te maken.

Michel vindt dat hij zijn doel heeft bereikt als de patiënt inziet dat een langdurig gezondheidsprobleem niet blijvend hoeft te zijn.

“Ik vind het belangrijk om in mijn werk mensen uit te dagen om de oorzaak van hun klacht aan te pakken, om zo tot een duurzaam resultaat te komen. Vaak vraagt dit een verandering in gedrag. De kunst is om hier de juiste motivatie voor te vinden!”

Specialisaties:
Fysiotherapie
Manuele Therapie

Werkdagen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

 

Qualiview beoordeling

Qualify

Wij worden door onze cliënten beoordeeld met een 8.9!

KNFG