Katja Groot
Fysiotherapeut,  Sportfysiotherapeut

Katja heeft eerst als stagiaire een rol binnen dit team gehad. Doordat ze zelf een keer geblesseerd raakte aan haar knie, maakte ze kennis met fysiotherapie. In 2014 studeerde Katja af als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.

Deze actieveling is vaak te vinden op de sportvelden. Als ze zelf niet hoeft te sporten, dan tref je haar aan als verzorger bijvoorbeeld van een voetbalteam. Omdat ze zelf veel affiniteit heeft met sport, ligt haar interesse bij sportgerelateerde klachten. Ze heeft in 2019 dan ook haar master opleiding Sportfysiotherapie afgerond en mag zich nu officieel ” MSc Sportfysiotherapeut” noemen.

De combinatie tussen het bezig zijn met het houdings- en bewegingsapparaat, het patientencontact en de oefentherapie spreekt haar erg aan. Bewegen en gezond voelen vindt Katja belangrijk. Dit ziet u ook terug in het  behandelplan dat Katja samen met u opstelt. Zij voegt oefentherapie toe aan het behandelplan om  zo sneller pijnvrij te worden en nieuwe klachten in de toekomst te voorkomen.  Samen met u zoekt zij naar een passend en optimaal behandeltraject binnen een ontspannen en professionele sfeer.

“Tijdens mijn eerste behandeling bij de fysiotherapeut wist ik wat ik later wilde worden. Fysiotherapeut!

Specialisaties:
Fysiotherapie

• Sportfysiotherapie

• Dry Needling

Werkdagen

Maandag                                                                                                                                                                       Dinsdagmiddag/avond
Woensdagochtend
Donderdag                     Vrijdagochtend

Qualiview beoordeling

Qualify

Wij worden door onze cliënten beoordeeld met een 8.9!

KNFG